bokbyttedag

Bokbyttedag – Høst 2019

Yggdrasil, Linguistica og Framtiden i våre hender Kristiansand studentlag arrangerte bokbyttedag for andre gang.

Bokbyttedag er en god (og ikke minst bærekraftig!) måte til å kvitte seg med bøker man ikke lenger trenger, og få byttet de ut med noen man heller vil ha 

En dag er reservert til innsamling av bøker. Vi tok imot alle slags bøker (både skjønnlitteratur og pensumbøker). Vi aksepterte opp til 10 bøker per person. Man ville da få et stempelkort som viser hvor mange bøker man har levert.
Selve bokbyttedagen kom noen dager senere. Vi tok med alle bøkene vi har fått inn på Østsia og det ble mulig å bytte ut bøken med stempelkortet som man fikk utdelt på innsamlingsdag. Man kunne ta med seg alle type bøker, på tvers av sjanger og kategori, men ikke flere enn man hadde levert!